donderdag 12 september 2013

review: rimmel stay matte pressed powder



laten we beginnen met de verpakking. het is een simpele verpakking. transpirante voorkant met tekst erop gedrukt en het doosje bestaat helemaal uit plastic. het is een pressed powder, dit betekend dat het een compacte poeder is en dus niet allemaal losse korreltje in een doosje.


ik heb de kleur 008 cashmere. er zijn in totaal 8 kleuren. op de achterkant staat dat hij tot wel vijf uur de glansende huid tegenhoud. er zitten natuurlijke mineralen in en geen talk. dat is natuurlijk een behoorlijk pluspunt aangezien je van talk op den duur alleen maar een vettere huid krijgt. op het moment helpt het wel tegen de glans maar het is altijd beter om het niet te gebruiken. het zegt dat het ook de poriĆ«n verkleint. 



het patroon is opzich wel geinig. het doet me een beetje denken aan een koninklijk tekentje. voor de rest is er niet veel bijzonders aan op te merken.



ik moet zeggen dat het een goede matterende poeder is, het haalt alle glans uit je gezicht weg.  ik kan niet zeggen dat hij de volle vijf uur goed matteert. het ligt er natuurlijk aan waar je bent, buiten of binnen, op een feestje of aan het bankhangen. maar over het algemeen doet hij zijn werk. hij matteert ongeveer vier uur lang daarna neemt het wel af. de dekking is niet geweldig, als je een rood plekje hebt zal hij dit niet dekken maar een klein vlekje wel. over de foundation of bb-cream is hij wel geweldig. een caky face krijg je niet snel, tenzij je echt bakken erop smeert maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. het is namelijk zo: minder is meer. wat wil zeggen dat als je er minder op doet, je een mooier resultaat zult krijgen.

de prijs/kwaliteits verhouding is goed, hij doet zijn werk en hij is niet achterlijk duur. ook zitten er mineralen in wat de prijs meestal iets duurder maakt.

hij is te koop bij de meeste drogisterijen voor €9,95.

ik zou hem zeker aanraden, met name om de prijs en het is gewoon een erg goede matterende poeder!
ik hoop dat dit geholpen heeft!

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten